OSRAM Lamp Finder Professional: en snabb hjälp i ditt dagliga arbete

Lamp FInder App Pro

Hitta rätt ljuskälla för din installation snabbt och lätt lätt med hjälpa av din telefon eller surfplatta och flexibla OSRAM Lamp Finder Professional. Oavsett om du är på plats där installationen ska ske, i ett projektmöte, på resande fot eller på kontoret: Hitta den mest lämpliga ljuskällan snabbare än blixten och jämför tekniska detaljer mellan olika valmöjligheter. Så enkelt hittar du rätt ljuskälla till dina projket, oavsett om du arbetar på egen hand eller i samspråk med kunden.


Praktisk support: hitta rätt ljuskälla bland alla tillgängliga tekniker.

Använd appen för att jämföra LED, halogen och lågenergilampor. Du kan också läsa mer om kompaktlysrör och urladdningslampor. Klicka på "Detaljer" för att få mer information om lamporna du valt.


Bra funktioner: söklista, e-postfunktioner, energibesparinsräknare och ersättningstekniker

OSRAM Lamp Finder Professional erbjuder praktiska hjälpmedel för ditt dagliga arbete. Du kan använda söklistan för att spara utvalda ljuskällor och sedan maila dem till valfri e-postadress. Du kan hitta ersättningsprodukter för alla vanliga typer av glödlampor och beräkna effekter av reflektorlampor. För att enkelt möta den växande efterfrågan av energieffektiva lösningar finns en energiräknare som visar dig hur mycket lägre energiförbrukningen blir med den valda ljuskällan jämfört med en motsvarande traditionell ljuskälla.


Ladda ner OSRAM Lamp Finder Professional till Android, GRATIS, här:

Ladda ner OSRAM Lamp Finder Professional till iPhone och iPad, GRATIS, här: