DIALux och RELUX

DIALUX / RELUX

OSRAM stöder DIALux och RELUX - världsledande program för professionell belysningsplanering. Hitta senaste information och nedladdningar av mjukvaruprogram här.

DIALux mjukvaruprogram

Här kan du hämta den senaste versionen av

belysningsplaneringsapplikationen „ DIALux”.

RELUX mjukvaruprogram

Här kan du hämta den senaste versionen av belysningsplaneringsapplikationen „ RELUX”.


Plug-in för armaturer online

Denna online-databas innehåller fotometriska data och teknisk information om våra armaturer. Du kan överföra data direkt till DIALux och RELUX samt hämta individuella datafiler i ULD eller EULUMDAT-format.


Plug-in för ljuskällor

Både DIALux och RELUX erbjuder möjligheten att specificera ljuskälla inuti en armatur, för att uppfylla kraven i ditt belysningsprojekt.


För DIALUX-användare

Om du vill ändra ljuskällan inuti en armatur, välj armatur i DIALux-projektet, gå till menyn "Tekniska data" och klicka på knappen [...] för att starta plug-in för ljuskällor. Observera att DIALux plug-in för ljuskällor lampa måste installeras på datorn i förväg!

För att installera plug-in på din dator, ladda ner zip-filen, packa upp och starta den bifogade .exe-filen.

DIALux plug-in för ljuskällor ger dig en uppdateringsfunktion: Genom att klicka på knappen "Uppdatera", söker programmet ny produktdata och uppdaterar automatiskt din databas.


För RELUX-användare

Om du vill ersätta standardljuskällan inuti en armatur med en OSRAM ljuskälla, gå till armaturegenskaper i ditt RELUX-projekt, och klicka sedan på "utrustning" [lamp-symbol]. Här kan du ange ljuskälla för armaturen. Du kan ange OSRAMs ljuskällor i alla sorters armatur (om armaturtillverkaren har aktiverat detta alternativ).

OSRAMs sortiment av ljuskällor är tillgängliga genom den vanliga RELUX- programuppdatering eller via en zip-fil.

Zip-filen för nedladdning kommer snart att finnas tillgänglig här.


Systemförutsättningar: