LEDVANCE-systemgaranti

LEDVANCE-systemgaranti

Systemkvalitet – LEDVANCEs servicekoncept. Det här är en passion som du som kund drar nytta av. Du kan lita på vår systemgaranti för elektronisk styrutrustning och utvalda ljuskällor. Den har funnits i mer än nio år nu.

LEDVANCE erbjuder garantier på upp till åtta år för högkvalitativ teknik, beroende på konfigurationen av ditt belysningssystem. Det innebär att du vänder dig till en och samma kontaktperson för alla dina servicebehov.

Vid fel ersätter LEDVANCE produkten kostnadsfritt eller utfärdar en kreditnota för alla elektroniska styrutrustningar och ljuskällor som slutar fungera till följd av material- eller tillverkningsfel inom relevant garantitid.


Systemgaranti

LEDVANCE ger en garanti på upp till åtta år när ”elektronisk styrutrustning och ljuskällor” från OSRAM används tillsammans (utvalda sortiment och modeller). Systemgarantin varierar beroende på ljuskällan. Den gäller för lysrör och högtrycksurladdningslampor. XXT T8-lysrör har den längsta garantitiden. Garantin omfattar lampan och den elektroniska styrutrustningen i sammanlagt åtta år.

Ingen registrering krävs.


Hållbarhet på LEDVANCE