Professionell
Land
Utomhusbelysning

Utomhusbelysning

VÄGLEDNING, TRYGGHET OCH SÄKERHET

Utomhusbelysning

Modern belysningsteknik har successivt även erövrat natten. Smart utformad utomhusbelysning är inte bara dekorativ, den ger även en ökad känsla av säkerhet, särskilt i stadsmiljö. När anställda och förbipasserande tydligt kan se vad som ligger framför dem känner de sig trygga, särskilt i offentliga miljöer, men även när det gäller belysning av fristående byggnader.

Utomhusbelysning för prestigefyllda byggnader har börjat framträda som en hållbar trend, i synnerhet under de senaste åren. Förutom bakgrundsbelysning och accentbelysning av arkitektoniska detaljer kan man använda välplanerad belysning för att skapa ett större intryck av säkerhet och bidra till bättre orientering, särskilt i offentliga miljöer, t.ex. vid busshållplatser eller kring offentliga mötesplatser.

Kundfördelar

Vägledning, trygghet, säkerhet

  • Riktad belysning ger bättre orientering
  • Belysning avslöjar riskpunkter, minskar olyckor
  • Tidigare identifiering av individer, fordon, gränser och hinder

 

Miljömedvetenhet

  • Exakt planering förhindrar ljusföroreningar i miljön

Matchande produkter

Intresserad av relaterat innehåll?

Säker, hållbar och attraktiv utomhusbelysning är mycket viktig i våra storstadsområden. Den har både ett dekorativt och säkerhetsrelaterat syfte.

Kontakt Låt oss genomföra gemensamma projekt

Key Account Manager för anläggningshantering i D/A/CH

Michael Stats

Michael Stats ansvarar för projektförsäljning för anläggningshantering i D/A/CH-regionen och är din kontaktperson för alla belysningsprojekt inom dessa applikationsområden.

Dela sidan på sociala media