Professionell
Land
Belysning för servicebranschen

Belysning för servicebranschen

MÅNGSIDIG OCH UNIK BELYSNING I EN VÄLKOMNANDE ATMOSFÄR

Belysning för servicebranschen

Hotell- och restaurangbranschen behöver inbjudande ljus som ett viktigt designelement för att från första stund skapa en välkomnande atmosfär. Innovativa belysningskoncept kan också bidra till att personalen arbetar i optimala arbetsförhållanden och minska energikostnaderna: besparingarna kan ofta beräknas så högt som 30 procent.

Välbefinnande kontra kostnadstryck: hotell- och cateringverksamheter förlitar sig alltmer på modern LED-teknik för att skapa en inbjudande och trevlig atmosfär för gästerna och samtidigt minska strömförbrukningen. En interiör som är både stämningsfull och energieffektiv kan skapas med våra LED-belysningslösningar, som kombinerar varmt, rogivande ljus med lång livslängd och extremt låga energikostnader.

Kundfördelar

Upplev komfort

  • Ljus som mysfaktor för gästerna: en harmonisk kombination av allmänbelysning och accentbelysning
  • Multifunktionell belysning för olika situationer: bo, arbeta, sova
  • Användarvänlig: lätt att använda, dimbar belysning

 

Spara energi, minska kostnaderna

  • Våra tjänster – energibesiktningar, belysningsberäkningar och LED-belysning (energibesparingar på upp till 90 % jämfört med halogen) – ger återbetalning och bidrar till att uppfylla energibesparingsmål
  • Stöd för att få miljöcertifiering

Matchande produkter

Intresserad av relaterat innehåll?

Hotell- och restaurangbranschen blir alltmer krävande – fler mål måste uppfyllas och fler arbeten utföras, samtidigt som man alltid måste vara personlig och unik för sina gäster.

Kontakt Låt oss genomföra gemensamma projekt

Internationell Key Account Manager för hotell och restaurangbranschen inom EU

Verena Hanzal

Verena Hanzal ansvarar för projektförsäljning inom hotell och restaurangbranschen i D/A/CH-regionen och är din kontaktperson för alla belysningsprojekt inom dessa applikationsområden.

Dela sidan på sociala media