Professionell
Lighting solutions in the project business

Belysningslösningar

VÅR KEY ACCOUNT-VERKSAMHET

Hitta rätt lösningar för dina projekt

Letar du efter en fullserviceleverantör för ditt belysningsprojekt? Som din professionella belysningspartner kan vi erbjuda dig ett omfattande utbud av applikationsspecifika produkter. Vi kan hjälpa dig att minska kostnaderna för dina belysningssystem och samtidigt förbättra ljuskvaliteten. Grunden är vårt världsomspännande nätverk där vi förenar kunskap och erfarenhet inom otaliga branscher och för ett stort antal stora kunder. Våra experter stöttar dig i dina belysningsprojekt med råd som passar för dina behov, ett skräddarsytt urval av produkter och utmärkt service. Från en enda källa.

I korthet Välj din favoritapplikation

Dina FÖRDELAR

PRODUKTER OCH TJÄNSTER FRÅN EN ENDA KÄLLA

Dina fördelar

Projekten måste leda till synliga resultat. Lita på en partner som erbjuder en produktportfölj med helhetsperspektiv, ett globalt nätverk av professionella partner och årtionden av beprövad projektkunskap.

  • Kostnadsreduktion
  • Energieffektivitet
  • Utmärkt ljuskvalitet
  • Projektstöd
  • Volymplanering med hög precision

Vårt FULLSERVICEPAKET

för dina projekt

Belysningsrådgivning
Belysningsrådgivning


Vi erbjuder belysningsberäkningar med programvarorna DIALux Evo och Relux för professionell belysningsdesign. Beräkningarna uppfyller gällande normer och standarder (EN 12464, DIN 67600). Vi har omfattande expertkunskaper i att planera olika belysningsapplikationer. Vi erbjuder en detaljerad presentation av ditt belysningsprojekt, inklusive visualiseringar av ljuseffekter.

Produktråd och -val
Produktkonsultation och -val


Vi utgår ifrån projektets särskilda behov och ger dig råd om lämpliga armaturer, ljuskällor, LED-moduler och elektriska komponenter samt lösningar för ljusstyrningssystem.

 

 

Teknisk support
Supporttjänster


Vår tekniska support hjälper dig i varje skede av ditt projekt via telefon. Vi kommer till din installationsplats och erbjuder support på plats med projektledaren. Vi utför användningsorienterade provkonfigurationer med våra produkter i vårt applikationslabb. Vi förser dig med alla datablad och omfattande dokumentation. Du får en detaljerad översikt över de produkter som behövs för ditt projekt i en exakt volymplanering.

Energianalys
Energianalys inkl. genomförbarhetsstudier


Vi erbjuder mätning av energieffektivitet och kostnadsbesparingar för moderna belysningskoncept samt utvärdering av genomförbarheten för de efterfrågade funktionerna.

Djupgående belysningskunskap

Lita på vår branschkunskap

LEDVANCE har djupgående branschkunskaper, årtionden av erfarenhet av applikationer och långvariga kundrelationer. Vi är medvetna om branschtrender och deras krav och erbjuder projektbaserade kund- och branschspecifika konsulttjänster inom belysning. Vi använder vårt servicenätverk när vi genomför projekt. Vår produktportfölj kan uppfylla nästan alla applikationskrav.

Kontakt Låt oss genomföra gemensamma projekt

Michael Braun-Walker

HEAD OF PROJECT SALES & VERTICALS TYSKLAND

Michael Braun-Walker

Michael Braun-Walker ansvarar för projektförsäljning och är din kontaktperson för alla belysningsprojekt.

Share page on social media