Amazon Echo finns nu till LEDVANCE med OSRAM LIGHTIFY

02.11.2016

Program :  Allmänbelysning,  Smarta hem
Teknik :  LED,  Smart belysning
Målgrupp :  Detaljhandeln,  Allmänheten

Amazon Echo lanserades i Tyskland den 26 oktober 2016. Lösningens virtuella assistent, Alexa, kan nu användas för att styra smarta LIGHTIFY-ljuskällor från OSRAM.

Amazon Echo är ett smart, röststyrt multimediasystem. Användare kan fråga den virtuella assistenten Alexa om allt från den senaste väderleksrapporten till de senaste fotbollsresultaten. Du kan be den att ställa in ett alarm eller spela upp musik, och nu kan du även använda Alexa för att styra din belysning. Om ditt hem är utrustat med OSRAM LIGHTIFY-ljuskällor kan du enkelt justera din belysning med hjälp av LIGHTIFY Alexa-funktionen.

”Alexa, tänd lamporna i vardagsrummet”
För att få tillgång till den här funktionen behöver du Amazon Echo, LIGHTIFY-gateway samt LIGHTIFY-ljuskällor och -armaturer. Säg bara: ”Alexa, tänd lamporna i vardagsrummet”. Perfekt när du har händerna fulla eller när du inte orkar ta dig upp ur soffan. Du kan även ställa in ljusstyrkan och dimma belysningen med olika röstkommandon. Och snart kommer du att kunna göra ännu mer för Alexa-utvecklarna har meddelat att de kommer att lägga till extra funktioner.

OSRAM LIGHTIFY-ljuskällor från LEVANCE är dessutom kompatibla med ett växande utbud av andra smarta hem-system, som till exempel Samsungs SmartThings, eQ-3 och Nest.

Upplev vår smarta hem-värld