Ljuskillarna – nya LED-armaturer från LEDVANCE för belysningsproffs: Högpresterande och effektiv

Våra två belysningsexperter, Ljuskillarna, ställs dagligen inför utmaningar som de delar med många andra installatörer. Få hjälpsamma och dedikerade råd från experterna och delta i deras uppdrag.

Ljuskillarna – två helt olika personligheter, men ett starkt team!


I vår e-katalog hittar du alla produkter som har utformats speciellt för den elektroniska grossisthandeln och som har en garanti på upp till fem år – enkelt och okomplicerat.


Ljuskillarna – uppdrag: LEDVANCE


Ljuskillarna– uppdrag: Okomplicerat

Ljuskillarna har det inte alltid lätt. Som tur är gör LED-armaturer från LEDVANCE deras jobb mycket enklare. Med våra effektiva och kvalitetssäkra LED-produkter följer en ny standard. Detta är precis vad professionella belysningsinstallatörer och återförsäljare letar efter. LED-armaturerna som görs av LEDVANCE genererar nya kunder tack vare en enkel installationsprocess och god valuta för pengarna. Vår nya LED-portfölj ger dig många fördelar hela vägen från planeringen av ett innovativt belysningskoncept till själva installationen. Våra LED-takarmaturer har fler fördelar, installationsklara downlights från LEDVANCE och de liknande LED-ljuskällorna till exempel, har båda en nominell livslängd på upp till 30 000 timmar och ger energibesparingar på upp till 90 procent. Både du och dina kunder får lägre elräkningar och underhållskostnader. Som installations- eller återförsäljarkonsult hjälper du dina kunder att optimera olika belysningskoncept med LED-armaturer från LEDVANCE för att hitta en perfekt lösning. Resultatet: Nöjda kunder.Ljuskillarna – uppdrag: Bygga kunskap

Under sina Bygga kunskap-uppdrag upptäcker Ljuskillarna hur enkelt det är att erbjuda professionellt stöd till kunder med LEDVANCE. Är du också en belysningsexpert? Du hittar många olika smarta onlineverktyg som du kan använda för att öka försäljningen på https://www.ledvance.com/tools. Lär dig mer om dem och använd dem när du samtalar med kunder!

Få dina kunders förtroende genom att erbjuda professionellt stöd redan under planeringen av ett LED-belysningssystem. Onlineverktygen har utformats med installatörer och återförsäljare i åtanke och förser dig med viktig information om våra LED-ljuskällor och -armaturer. De underlättar också professionella rekommendationer baserade på trovärdiga tekniska data och mätningar.

Förklara fördelarna med innovativa LED-produkter för dina kunder. Styrkorna med LED-belysning från LEDVANCE talar sitt tydliga språk: Energibesparingar på upp till 90 procent, längre underhållsintervall och direktersättning av konventionell belysningsteknik.