Group Executive Committee (GEC)

Managing Board

Företagsstyrelsen arbetar för att uppnå en hållbar tillväxt. Våra styrelseledamöter – Erol Kirilmaz och Tim Yun Chen – har många framgångsrika år i belysningsbranschen på ledande positioner bakom sig. De har gemensamt ansvar för hela ledningen av företaget.


Erol Kirilmaz

Erol Kirilmaz

Försäljnings- och marknadsföringschef

Erol Kirilmaz, LEDVANCE försäljnings- och marknadsföringschef, har över 20 års erfarenhet inom försäljning och marknadsföring. Han har under de här åren byggt upp ett anseende som specialist inom B2B. Under sin tid hos OSRAM har Erol dessutom skaffat sig många års internationell erfarenhet. Sedan 2006 har Erol bland annat varit vd för OSRAM i Turkiet och försäljnings- och marknadsföringschef i Latinamerika, Mellanöstern och Afrika. 2012 fick han förtroendet att ansvara för hanteringen av OSRAMs försäljning och marknadsföring över hela världen. Erol är nu försäljnings- och marknadsföringschef inom verksamhetsområdet för ljuskällor sedan juli 2015. Efter OSRAM´s bolagsdelning behöll han samma position på LEDVANCE.


Tim Yun Chen

Tim Yun Chen

Finanschef (CFO)

Tim Yun Chen har varit finanschef (CFO) på LEDVANCE sedan den 1 juli 2018. Han har innehaft ledningsbefattningar i över 15 år och har mer än tio års erfarenhet av belysningsbranschen. Chen arbetade i 12 år för belysningsföretaget OSRAM, inklusive cirka fem år på företagets huvudkontor i München. Hans senaste befattning på OSRAM var finanschef för Asien och Stillahavsområdet. I samband med utnämningen till CFO har Tim Yun Chen avgått som ordförande för LEDVANCE styrelse.


Senior Executives

Våra högre chefer ansvarar för att överföra vår strategi till våra regioner och bolagsfunktioner. De säkerställer att vi är nära våra kunder och marknader.


Presscenter