Ansökningsprocessen hos LEDVANCE

Hur du går vidare:


Hitta en tjänst

Tjänsterna hittar du på vår jobbplattform och länken längst ned i arbetsbeskrivningen på denna sida tar dig till vår ansökningsplattform.

Om du inte hittar någon passande tjänst kan du skicka in en intresseansökan. Skapa en kandidatprofil på vår ansökningsplattform.


Så här ansöker du online

Registrera dig på vår ansökningsplattform. Använd inloggningsuppgifterna som skickats till dig och fyll i de obligatoriska fälten på ansökningsformuläret. Du kan också få fälten ifyllda automatiskt med uppgifter från ditt cv eller din LinkedIn-profil genom att använda uppladdningsfunktionen. När du har fyllt i de obligatoriska uppgifterna ber vi dig ladda upp ett kort följebrev tillsammans med ditt cv. Våra rekryterare går igenom din ansökan i detalj så snart vi tagit emot din ansökan.


Telefonintervju

Om din profil matchar en tjänst vi behöver tillsätta frågar vi dig om du vill göra en telefonintervju.


Din första personliga intervju

Du har väckt vårt intresse! Nu vill vi gärna lära känna dig personligen i en första anställningsintervju. Du får träffa chefen och rekryteraren för att diskutera din yrkeserfarenhet och dina nyckelkompetenser. Du kan förstås även ställa frågor om tjänsten, ditt framtida arbetsteam och vårt företag.


Din andra personliga intervju

Om du lyckas på den första intervjun placeras du på en urvalslista för en andra intervju. Det ger oss möjlighet att diskutera organisatoriska och andra ärenden mer i detalj. Du får även träffa några av dina framtida medarbetare och chefer. Kanske får du till och med bekanta dig med din framtida arbetsmiljö.


Kontraktserbjudande

Du har övertygat oss! Nu vill vi erbjuda dig ett kontrakt. Din framtida linjechef och medlemmarna i ditt personalavdelningsteam står till ditt förfogande för att diskutera några slutliga frågor med dig per telefon.


Anställa

Är vi överens om att avtalet är i sin ordning? Då hälsar vi dig välkommen till LEDVANCE!


Introduktion

Vi är glada att få välkomna dig till din första arbetsdag. Våra introduktionsaktiviteter hjälper dig att hitta rätt i LEDVANCE-världen. Du kommer snart att kunna fokusera helt på dina nya projekt och uppgifter.