Applikationsanpassad försäljning

Vår avdelning för specialistförsäljning har hjälpt våra kommersiella slutkunder att välja de bästa och mest energieffektiva belysningslösningarna i många år nu.

Under tiden har tekniken, belysningsmarknaden och de krav som ställs på olika belysningssystem genomgått flera perioder av snabb förändring. Och de kommer såklart att fortsätta formas av nya tekniska framsteg med tiden.

LEDVANCE kan hjälpa dig på många sätt. Vi använder beprövade affärsmetoder som OSRAMs välkända varumärke för alla konventionella ljuskällor och LED-ljuskällor och medarbetare som har stor erfarenhet inom sina respektive branscher.


Din globala partner – oavsett bransch

LEDVANCE har säljorganisationer för olika branscher i både Nordamerika och Europa. Försäljningsstrukturer för olika branscher tas nu fram även i Central- och Sydamerika. Vi har dessutom tagit fram de första lösningarna för alla andra länder och kontinenter.

En internationell Applikationschef (international vertical application manager, IVAM) har tilldelats var och en av de fyra branscherna BUTIK, SERVICE, INDUSTRI och ANLÄGGNINGSHANTERING i syfte att erbjuda samma heltäckande stöd med rätt strategier och tjänster i hela Europa.

I branscherna UTOMHUS, TRANSPORT, HÄLSO- OCH SJUKVÅRD får du stöd av en lokal Applikationschef med anpassade, landsspecifika koncept.


”Låt våra applikationsansvariga för olika branscher informera och inspirera dig. De kan visa dig hur du sänker kostnaderna för dina belysningssystem och samtidigt förbättrar ljuskvaliteten. Använd vår expertis. Vi ser fram emot att fortsätta vara din belysningspartner!”

Ingo Glowacz – Head of Vertical Application Management och E-commerce i Europa


Vertical Application Management - TJÄNSTER

  • Ta fram ett optimerat belysningskoncept för just ditt företag
  • Ett besök på din arbetsplats och tillhandahållandet av rådgivningstjänster för belysning
  • Kundspecifika marknadsföringsåtgärder
  • Energirevisioner för platsen för din verksamhet med en detaljerad analys av alla relevanta ljuspunkter, framtagning av optimeringsrekommendationer och utvärdering besparingspotential (energi, ersättningskostnader, material och återbetalningstider)
  • LEDVANCE-tillämpningspartner. Ett nätverk av partnerföretag som hjälper dig att ro i hamn dina projekt (planering – installation – driftsättning – underhåll – anpassade lösningar)
  • Hjälp med att hitta rätt distributionspartner
  • Tekniskt konsultstöd/hjälp med att ta fram tekniska belysningsspecifikationer/standarder

Kontakt:

Jean-Marc Vogel

Head of Project Sales and Verticals EU

Tel: +33 (388) 49-7401

E-post: vam@ledvance.com