Butiker

Hållbarhet är den viktigaste frågan i vår verksamhet.

Vi måste ta ansvar för miljön i våra dagliga affärsverksamheter och använda så effektiva resurser som möjligt. Att optimera energiförbrukningen är av högsta prioritet för belysningslösningar i detaljhandeln.

Det gäller matbutiker, butiker, möbelbutiker, gör-det-själv-butiker och trädgårdsbutiker – ingen annanstans kan belysningsenergin minskas så lätt. Att byta till miljövänliga LED-alternativ minskar både energiförbrukningen och koldioxidutsläppen.

Belysningsoptimering har haft hög prioritet ända sedan 2016, då referensnivåerna för grundläggande energibehov skärptes i den tyska energikonserveringslagen tillsammans med tillhörande utannonseringskrav för certifiering av energiprestanda för försäljningsställen på minst 250 kvadratmeter.


Ljus som skapar känslor – professionella ljussättningsverktyg för dina produkter

Ljusnivåerna kan variera i butikens olika delar. För bästa ljuskvalitet används direkta och indirekta element både systematiskt och kreativt.

Samspelet mellan ljus och skugga ger en stimulerande och omväxlande effekt. Spotlights och skuggor gör belysningen mer tilltalande. De lyfter fram produkternas design och är viktiga för produktpresentationen.

Med bra färgåtergivning, strålande spotlights och effektiv ljusreglering ser LEDVANCE till att dina produkter får bästa möjliga ljus.


”Ljus kan användas för att designa rum och skapa en unik shoppingupplevelse med en atmosfär som stimulerar kundernas sinnen.”

André Schweinsberg är Vertical Application Manager för butiker i Europa.


Strålande belysning, enastående teknik: Nya OSRAM SubstiTUBE®. LED-lysrör.

SubstiTUBE är det perfekta alternativet till konventionella T8- och T5-lysrör. LEDVANCE erbjuder även en variant av de innovativa LED-lysrören från OSRAM för armaturer som drivs av elektronisk styrutrustning. Modellerna för armaturer med konventionell styrutrustning har också optimerats ytterligare. Med ett stort utbud och enkel och säker installation som inte kräver att några kablar dras om gör SubstiTUBE det möjligt att konvertera hela lysrörssystem till LED-teknik.


I LEDVANCE nya produktportfölj med LED-armaturer finns både energibesparande och försäljningshöjande belysningslösningar.

Vi har den perfekta belysningslösningen oavsett behov och butikstillämpningar. Effektiv, flexibel och personlig. För att du ska lyckas.


Kontakt:

André Schweinsberg
Key Account Manager Shop D/A/CH
Tel: -49 170 8578413

Torsten Hegener
Key Account Manager Shop D/A/CH
Tel.: +49 160 7423618

E-post: shoplighting@ledvance.com