Servicebranschen

Gästernas förväntningar på de som driver hotell och restauranger har ökat mycket de senaste åren och en förklaring till det är att människor reser allt oftare. Målet är att skilja sig från konkurrenterna, skapa unika försäljningserbjudanden, uppfylla nya föreskrifter och vara så personlig som möjligt.

Målen leder till ökade driftskostnader och nyinvesteringar, och för att hantera dessa krävs en optimerad energiförbrukning.


Vad åstadkommer en optimerad belysning?

Minskade kostnader för energi och ersättning av produkter

Du kan sänka dina långsiktiga energi- och ersättningskostnader genom att byta till effektivare belysningssystem.

Lösningar från en enda källa

Ett brett utbud av produkter och speciallösningar till följd av en platsspecifik planering av ditt belysningsprojekt. Vi ger dig rätt belysning för alla utrymmen. Belysning som har utformats för att tillgodose de behov och förväntningar som dina gäster och anställda har.

Högkvalitativa produkter – med rätt ljus

Om belysningssystemet planeras väl skapar du en välkomnande och trevlig atmosfär för dina gäster.

I bar- och restaurangområden, till exempel, kan rätt belysning få gästerna att stanna längre, vilket ökar försäljningen markant.

Låt människor få se vad du har åstadkommit

För hotell- och restaurangbranschen har vi utvecklat vårt egna miljöcertifikat som fungerar som internationella referenspunkter och certifieringsprogram för belysning. Utmärkelsen utfärdas om du har levt upp till vissa LEDVANCE-standarder. Dessa uppfylls med hjälp av verifierbara indikatorer som t.ex. energi, koldioxid, kassering, osv.

Vi har verkat länge inom hotell och restaurangbranschen och vi tar vårt arbete med belysning på stort allvar. Vi står gärna vid din sida på den här föränderliga marknaden. Dra nytta av vår mer än 100 år långa erfarenhet.

Låt oss utveckla belysningen!


”Servicebranschen blir mer och mer krävande – fler och fler mål måste uppfyllas och fler arbeten måste göras, samtidigt som man hela tiden måste vara personlig och unik för sina gäster.”

Julia Morosow – Vertical Application Manager för servicebranschen i Europa


Kontakt:

Verena Hanzal

International Key Account Manager Hospitality EU

Tel: +43 664 5049865

E-post: hospitality@ledvance.com