Anläggningshantering/kontor

I Tyskland är LEDVANCE marknadsledande inom kontorsbelysning. Våra viktigaste kunder består bland annat av de 20 största nationella och internationella företagen inom denna bransch. Vi har haft ett nära samarbete med dessa partner i flera decennier och firat många framgångar tillsammans.

Vår position på marknaden stärks ytterligare av det ökade ombyggnads- och nybyggnadsbehovet. Hållbar konstruktion och gröna byggnader står i centrum. Och här är belysning en viktig del, särskilt när det gäller energieffektiva och smarta belysningssystem.


Rätt belysning på rätt plats i rätt tid – anpassad, personlig och professionell

Innovativa belysningslösningar skapar en trivsam atmosfär där medarbetare och kunder kan känna sig som hemma. Rätt belysning höjer prestandan. På LEDVANCE erbjuder vi anpassade belysningslösningar och skapar mervärde genom att använda den allra senaste tekniken tillsammans med optimala belysningslösningar som sparar energi. Våra produkter uppfyller alla obligatoriska DIN- och VDE-standarder och våra omfattande garantier ger ytterligare säkerhet.

I egenskap av marknadsledare inom belysning kan LEDVANCE ge dig professionellt stöd och utmärkt kundservice. Vi fokuserar på dig och dina kunders behov så att vi tillsammans kan erbjuda optimala och ekonomiska belysningslösningar för alla tillämpningsområden. Vår högsta prioritet är att effektivisera energiförbrukningen och minska driftskostnaderna för dina kunder inom industri, kontor, idrottsanläggningar, flygplatser samt offentliga och privata byggnader.


”Tillsammans med våra samarbetspartner har vi optimerat belysningen för flera parkeringsplatser genom att installera belysningslösningar som inte bara kraftigt minskade energi- och ersättningskostnaderna, utan även ökade säkerheten.”

Siegfried Wagner – Vertical Application Manager i Tyskland, Österrike och Schweiz


Tack vare dess korta återbetalningstid är belysning ett särskilt väl lämpat område för att stödja det viktiga energibesparingsmålet. Belysningens betydelse kommer att öka i framtiden mot bakgrund av ökade energikostnader samt nya bestämmelser och lagar (inklusive europeiska direktiv, som ErP-direktivet för tillverkare, EPBD [direktivet om byggnaders energiprestanda] och den tyska energikonserveringslagen för rådgivare). Belysning står i genomsnitt redan för 30 procent av dagens energikostnader.

En av våra främsta prioriteringar är att upprätthålla den ljuskvalitet som vi har idag. Vi ger dig och dina kunder regelbundna råd för olika belysningsområden (belysningssystem för gångvägar, parkeringshus, gator, foajéer, kontor, trapphus, lunchrum och konferensrum, osv.). Listan kan göras hur lång som helst. Olika branscher och arkitekturdesign ställer en mängd specifika krav på modern, funktionell och energisnål belysning.

Vi har tagit fram optimerade och energibesparande belysningslösningar för flera olika anläggningar. Dessa innefattar, till exempel, framgångsrika byten av belysning på parkeringsplatser och i parkeringsgarage för våra långvariga samarbetspartners.


Kontakt:

Siegfried Wagner

Key Account Manager Facility Management DACH & Sales Director VAM DACH

Tel: -49 160 96936643

E-post: facilitymanagement@ledvance.com